Популярна українська блогерка Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою виконавця Віталія Козловського, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Дівчина веде свій YouTube-канал "Ходят слухи", і нещодавно гостем її інтерв'ю став скандальний російський ресторатор Олександр Орлов. Фрагмент з інтерв'ю Раміна опублікувала у своєму мікроблозі, в ньому гість програми дуже невтішно відгукується про повних людей, мовляв, навіть на роботу таких не бере. Звичайно ж це викликало бурю коментарів.

Читайте Знай в Google News!

Тепер же Раміна виклала в мережу спокусливе фото, а в підписі до нього почала виправдовувати Орлова за його слова про людей із зайвою вагою. "Чому вас так бомбить від вчорашнього уривка з інтерв'ю? Адже людина не сказала нічого образливого. Ось такий у нього критерій відбору персоналу на високопоставлені посади. Ось так він прямо говорить про те, що не любить повних людей. І я розумію, про що він. Мені від себе самої гидко, коли вага наближається до позначки 60 кілограмів. Це складка на животі, набрякле тіло, в'ялі стегна і безформне тіло. Я себе ненавиджу із зайвими кілограмами, я їх відчуваю. Кожен має право бути в розмірі XS, S, M, L і кожен роботодавець має право мати критерії для відбору співробітників. І не треба писати про душу. Вашу душу ніхто не здатний розгледіти з першого погляду. Всі ми спочатку зустрічаємося із зовнішністю, потім копаємося в душі", - написала Есхакзай у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.