Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала пікантне фото, на якому позує в чорній мереживній білизні, а в підписі до нього поділилася з шанувальниками, що втомилася від фальші деяких зірок.

Читайте Знай в Google News!

"Отримала безліч відгуків про те, що інтерв'ю з не зірками «заходять» краще, ніж з зірками, бо зірки ходять по колу від одного інтерв'юера до іншого і мало хто відрізняється щирістю. На жаль, це так... не розумію, коли рік домовляєшся Я людиною, а потім він йде до когось іншого і пише тобі: «ми готові». Але вже я не готова. У нас досить крутих інтерв'юерів, які задають точні питання. А переказувати чиїсь випуски не полювання. Приймаю рішення знімати більше випуски на гостросоціальні теми, з людьми цікавих професій, або вибирати резонансні теми. Зірки теж будуть. Але тільки ті, хто не буде говорити: "про це ми не говоримо, про це теж, А давайте про творчість?». Вибачте, але я втомилася. Ви або приходите і щиро ведете розмову, або не приходите. Відстрілятися, щоб Раміна відстала, не варіант. Глядач все відчуває. Ми всі втомилися від фальші", - написала Раміна у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадивша Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.