Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram.

40-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Боня шокувала новиною про те, що її затримала поліція в аеропорту Парижа. Жандармам не сподобалося те, що світська левиця випила води, знявши маску. У своїх Insta Stories телезірка зазначила, що один з поліцейських на неї накричав.

"Поліцейський на мене так кричав ні за що, ні про що, просто так. Коротше, подорож моя почалася", - поскаржилася Вікторія.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

скріншот

При цьому вона стверджує, що поліцейські самі просили її заспокоїтися, хоча на кадрах, опублікованих Бонею в соцмережі, видно, що вона просто сидить на стільці.

У поліцейській дільниці знаменитість тримали близько години. Куди саме Вікторія поїде святкувати день народження, яке відбудеться 27 листопада, поки невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Вікторія Боня стала головною героїнею розіграшу пранкерів Володимира Кузнєцова та Олексія Столярова.

Як повідомляв портал Знай.uа, Боня вже не та: в мережі з'явилися фото зірки "Дому-2" без фотошопу. Модель витрачає мільйони на свою зовнішність і всіляко підтримує свою красу.

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Боня остаточно відключила мізк: "Щоб вийти за межі розуму".