Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото, позуючи без краплі макіяжу в їх з чоловіком Потапом заміському будинку, і примірявши лише чорно-білу футболку-оверсайз, а також зібравши "фірмові" кучеряве волосся в недбалий пучок.

Так, артистка показала, як весело проводить час зі своєю білосніжною собачкою Мімі породи бішон-фрізе, яку так обожнюють численні шанувальники. Красуня ніжно обіймала і цілувала чотириногу подружку, поки та закривала очі від насолоди, сидячи у Насті на колінах.

"Hello there 🤍🐶

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

(всім привітики)"

Варто відзначити, що раніше Мімі, що в перекладі з італійської означає "кохана", вперше стала мамою, радісна подія сталася ще в серпні-місяці. З того часу Потап і Настя дбали про цуценят, а вже на початку жовтня малюки знайшли новий будинок серед зіркових друзів пари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.