Внучка екс-президента України Віктора Ющенка Домініка не так давно відзначила 19-річчя. З примхливого підлітка вона перетворилася на справжню леді, а також популярного Instagram-блогера. Дівчина обожнює гламур, і всіляко підкреслює це.

Справедливості заради відзначимо-у Домініки є всі атрибути класичної "блондинки" -бездоганно-біле волосся, пухкі губки, модна шубка, та ще й маленька собачка на прізвисько Моніка, з якою внучка екс-президента обожнює позувати на камеру.

Так, представниця "золотої молоді" України опублікувала знімок, де вона позує в шубці і тримає в обіймах собачку Моніку, яка від надлишку почуттів полізла цілувати свою господиню. Користувачі оцінили знімок, назвавши його дуже милим. І звичайно ж помітили, як сильно виросла Домініка — вже не впізнати ту дитину, що вітала дідуся з інавгурацією.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, дочка екс-президента Ющенка Віталіна з'явилася після довгого забуття: "Коли наступні вибори?".

Як повідомляв " Знай.ua", красуня-онучка Ющенка показала, з ким спить – дуже волохатий. Домініці Ющенку виповнилося 19 років, і тепер у цій дівчині важко розгледіти примхливого підлітка, яким вона була ще недавно.

Знай.ua писав, красуня-онучка Ющенка показала кругленький животик. Старша дочка Віталіни Ющенко, внучка третього президента України Віктора Ющенка, непомітно для мами і дідуся подорослішала, перетворившись на справжню красуню