Українська Кардашьян відзначила своє 26-річчя в лікарні.

Читайте Знай в Google News!

Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина зробила декілька пластичних операцій, збільшивши груди і сідниці. На своїй сторінці в Instagram модель часто публікує відверті фото.

Однак, цього разу Олена Омович засмітила своїх шанувальників, повідомивши, що "фото в купальнику" тепер найближчим часом їм чекати не доведеться.

Так, днями українська Кардашьян поскаржилася, що своє 26-річчя їй довелося відзначити в лікарні. А зараз вона нарешті, розповіла про причину госпіталізації. Про неї дівчина написала в Instagram 25 листопада

За словами моделі, в лікарню вона потрапила з різким болем і підозрою на каміння в нирках. Аналізи і комп'ютерна томографія допомогли лікарям визначитися з діагнозом.

"Каменя в нирці немає, натомість двостороннє запалення нирок. Перемерзла і все. Тепер себе потрібно максимально берегти. Фоток в снігу в купальнику в цьому році не чекайте. P.S. Хворий, але щасливий пупс", - написала Омович.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, що Олену Омович часто критикують за те, що не береже себе, не думає про здоров'я, а лише про зовнішній вигляд. Адже майже всі фото моделі, які вона викладає в мережі, зроблені в одній спідній білизні, а то і без неї, і часто на вулиці.

Не обійшлося без критики і цього разу.

"І носити речі, які прикривають нирки?",
"Треба було менше без курточки ходити",
"Топіки коротший, щоб тепліше було. Мода важливіша за здоров'я", - відреагували фоловери на пост Омович.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни

Як повідомляв портал Знай.ua, модель Альона Омович показала чергове відверте фото в соцмережі

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.