Модель Альона Омович показала нове фото в соцмережі.

Популярна Київська модель Альона Омович, яка прославилася на всю країну своїми формами і зібрала мільйонну аудиторію в Instagram, часто радує публіку яскравими і відвертими фотосесіями. Дівчина зробила кілька пластичних операцій, збільшивши груди і попу, а також підкоригувала обличчя, чим тепер хвалиться в соцмережі. А цього разу красуня показала спекотне фото, на якому засвітила пікантне тату. Однак, за словами Альони, це архівний знімок, оскільки зараз вона перебувати в лікарні.

Читайте Знай в Google News!

На фотографії модель відображена за обіднім столом, вона сидить в розпусній позі і тримає в руках тарілку з чимось смачним. Перед камерою вона з'явилася у відвертому вбранні - на ній короткі чорні шорти і підв'язана під грудьми темна кофтинка, а на ногах модні чорні ботфорти на шпильках. На задній стороні стегна в Альони можна помітити цікаве тату, мабуть, це якийсь напис. У підписі до публікації Омович написала: "Коли посадили на жорстку дієту, і почалася ностальгія за нормальною їжею. P. S. Ви ж не проти архівчика? А то лікарняний контент думаю не особливо заходить". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Олени, дівчині бажають якнайшвидшого одужання.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, нещодавно майже гола Українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.