Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соцмережі Instagram. І регулярно бере участь у різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою публікацією.

На селфі Полякова позує зі своїми доньками – 9-річною Алісою і 15-річною Марією. Старша донька мило посміхається, притулившись до щоки зіркової мами. Молодшенька ж корчить смішну гримасу в обіймах матері.

"Дві які думають, що вони богині і одна Аліса точно це знає😂 😂 😂", - написала Оля.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Красотульки👍 👍 👍", "Три красуні", "Та особливо Аліса, як дурненька!", "Які красиві всі дівчатка і щасливі🔥 🔥 🔥", "Які миленькі! 👍", "Дівчатка 👭 чарівно красиві, мама Богиня🔥", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Оля Полякова пообіцяла знятися без трусів, але дещо попросила натомість: "Просто на секунду..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова зустрінеться в ефірі з Єфросиніною і Плакидюк: "Келишок підготуйте".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова не на жарт захопилася ретушшю, українці вже не впізнають.