Український телеведучий і професійний мандрівник Дмитро Комаров розповів про відкриття, яке зробив під час поїздки до Піднебесної.

Читайте Знай в Google News!

Дмитро Комаров активно ділиться в Instagram своїми враженнями від мандрів, а тому свіжі роздуми про новий світ і подорожі в ньому - очікуваний контент для його підписників і фанатів.

Цього разу відомий мандрівник поділився новими спостереженнями та знаннями, які здобув під час недавньої поїздки до Китаю.

"Все життя я пив чай, але тільки в Китаї дізнався, що все життя робив це неправильно. На батьківщині чаю, у Піднебесній, я відкрив для себе цей напій заново. І він змінив мій підхід і до процесу чаювання, і до свого здоров'я", - зізнався Комаров.


За його словами, тепер він почав розбиратися в чаях і правильно заварювати цей напій. Мандрівник також дізнався, який чай краще пити вранці, а який - на ніч.

А ще Комаров розповів про чай, який коштує більше, ніж квартира.

"Саме в Китаї я почав пити по 3 літри чаю в день, і за місяць скинув 10 кілограмів ... І вперше побачив і тримав в руках пачку чаю за 125 тисяч доларів - це був справжній шок. Як, ну як чай може коштувати дорожче квартири? ... А ще я знайшов спосіб, як на чаї можна розбагатіти ", - поділився спогадами Комаров.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Дмитро Комаров також розмістив серію тематичних фото з поїздки, зокрема, зроблених під час традиційної китайської чайної церемонії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дмитро Комаров встряв у халепу за кордоном

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров осідлав верблюда в 50-градусний мороз

Також Знай.ua писав, Комаров побував по той бік Піднебесної