Співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями.

Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, поділившись з численними фанатами своїм горем - 24 листопада на 61-му році життя від боротьби з коронавірусом довжиною в місяць помер відомий російський режисер і кліпмейкер Георгій Юрійович Гаврилов, якого сама Наталія у своєму пості назвала Германом, ввівши аудиторію в оману.

Так, артистка показала уривок з кліпу на досить сумну пісню "Тільки ти не вмирай", який, найімовірніше, був створений Германом Юрійовичем. Зірка не стримувала сумних емоцій і скорботи, відзначаючи, що давній друг ще багато чого збирався здійснити. Варто відзначити, що режисер зняв понад 170 музичних кліпів, у тому числі для Лайми Вайкуле, Марайї Кері і навіть Wu-Tang Clan і Береса Хаммонда.

"Герочка ! Ну як же так ?!!! Ти стільки ще хотів здійснити !!!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всі артисти мріяли щоб Гера Гаврилов зняв для них Музичне відео і іноді ти погоджувався, твій талант був багатогранний, як режисер ти вмів все!!! Царство Небесне, Спочивай зі світом друг !!!

R. I. P Герман Гаврилов 🙏 🏻 🙏 🏻 🙏 🏻 "

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.