Олексій Завгородній - Позитив - український виконавець, автор пісень, музичний продюсер і актор. Він є учасником групи MOZGI продюсерського центру MOZGI Entertainment.

Раніше він брав участь у колективі "Время и Стекло" з надією Дорофєєвою. А зараз разом з Олексієм Потапенко (Потапом) виступає ведучим подкасту 2popodcast.

Читайте Знай в Google News!

У себе на сторінці в соціальній мережі Instagram Олексій опублікував нове фото. Чоловік частенько радує своїх шанувальників знімками і відео, а зараз постав разом з Потапом і Владом Ямою в студії їх шоу. "А сьогодні вже вийшла нова серія @2popodcast разом з дуже відвертим і веселим @vladyama_official Няв @realpotap @mozgiband",- написав він у підписі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Я хочу серію де говорить тільки Позитив", "Ну ти крааш звичайно", "Дуже веселий подкассст, підняли настрій на все", "Луже класний подкассст, шубки у вас офігєннннииє", "Пазік ти наприклад так добре виглядаєш наприклад в цій шубі наприклад", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Позитив попрощався з Дорофєєвою на очах у розчулених українців: "Ніколи не забуду"

Як повідомляв "Знай.ua", самотня Дорофєєва знялася без штанів, Дантесу придеться червоніти: всі принади, як на долоні.

Знай.ua писав, Дорофєєва після розпаду "Время и Стекло" стала сольним проектом, ось що задумав Потап.