Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила в сторіс величезну кількість архівних кадрів, показавши, як виглядала до початку блискучої кар'єри в шоу "Ревізор" в 2011 році. Так, артистка продемонструвала і студентські роки, і кардинальну зміну іміджу, і перші зворушливі спільні кадри з донькою Златою, яка з'явилася на світ від першого кохання Ольги, британця на ім'я Ніл, і навіть другого чоловіка Олександра Ракоїда.

Ольга також повідала про те, як вирішила переїхати на заробітки в Лондон, будучи юною студенткою - красуні довелося виконувати закордоном досить брудну роботу: вона працювала офіціанткою, вантажником, мила підлоги, а якось ледь не стала повією, хоч все і обійшлося. Варто нагадати, що зараз Фреймут перебуває в щасливому шлюбі з ненеральним директором "Нового" каналу Володимиром Локотко, в шлюбі у пари з'явилося ще двоє дітей: Валерій і Євдокія.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також ведуча згадала, що саме народження доньки Злати підштовхнуло її вивчати етикет і хороші манери, проте на школу або хороші курси у дівчини грошей не було. Завдяки впевненості Ользі вдалося підкорити команду ранкового шоу "Підйом", ставши його співведучою з Сергієм Притулою та Олександром Педаном. Зірка також ніжно згадує шоу "Ревізор", називаючи його "своєю казкою" і відзначаючи, що завдяки шоу і його великій команді їм вдалося сильно поліпшити ресторани і готелі по всій Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".