Російський співак і актор Влад Топалов "відзначився" демонстрацією ерекції в ефірі шоу "Ледниковый период".

Читайте Знай в Google News!

На це звернули увагу на телеграм-каналі Oculus Inferno.

Всі знайомі з шоу «Ледниковый период»? Схоже, у Владика Топалова пішла відлига, коли він побачив свою партнерку", — жартують адміністратори каналу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На фото й справді видно, як зі штанів досить значно випирає бугор, який натякає на продовгуватий предмет. Очевидно, ним можуть бути геніталії чоловіка.

Реакції соцмереж на інцидент поки не спостерігається, хоча подружня пара Топалова і Регіни Тодоренко, яка була утворена у 2018 році, знаходиться під прицілом преси через низку скандалів. Найгучніший з них був викликаний тим, що Тодоренко недвозначно висловилася у підтримку домашнього насильства.

А не так давно Тодоренко зізналася у наступному:

"Є моменти, на які ми маємо полярні точки зору і ми не можемо прийти до спільного знаменника. У такі моменти дуже хочеться розлучитися".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Засмучена Тодоренко заговорила про розлучення з Топаловим. Про це ходять чутки у середовищі шоу-бізнесу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Топалов вилікувався від наркозалежності, зауважив особливість у сина: "Як і його батько".

Також Знай.ua писав, Топалов не ревнує? Тодоренко попестила Урганта, закинувши ніжку.