Відомий канадський кулінар, який вже багато років як проживає в Україні і розвиває тут свій ресторанний бізнес, Ектор Хіменес-Браво часто ділиться з шанувальниками в Instagram яскравими моментами з життя. А нещодавно він опублікував у соцмережі скаргу - кухареві не подобається карантин вихідного дня, який нещодавно ввели в Україні.

Читайте Знай в Google News!

"Я довго мовчав на цю тему в надії на те, що все може змінитися. І воно не змінюється. Ресторанний бізнес - це двосторонній рух. А зараз я бачу тільки агресію, пресинг і атаки з боку держави. Я не розчарований, не злий, я просто засмучений тим, що відбувається. Вихідні в такий складний час - це єдиний шанс виплатити зарплати і оренду. Позбавивши нас цієї можливості, вони тільки підвищили рівень безробіття.

Я бачив, що відбувається в метро в годину пік, я бачив черги в лабораторіях і лікарнях, я бачив маршрутки і тролейбуси, в яких літні люди їздять без масок. Але в місцях харчування, де ми все стерилізуємо, де збережені необхідні норми, повинні виживати. Ресторанний бізнес не протримається на одному нашому ентузіазмі! Хто дасть мені відповідь, навіщо? Кому це потрібно? І коли у нас буде справжній конструктивний діалог, а не гра з м'ячем в стіну?", - написавши Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як зробити найпростіший та найсмачніший рецепт з курки і пасти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смаженого рису з куркою.

Також "Знай.ua" писав, хто не зміг вразити суддів у 15 випуску "МастерШеф. Професіонали-2".