Анна Заворотнюк є 24-річною дочкою відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка протягом довгих місяців бореться з онкологією.

Дівчина - активний користувач соціальної мережі Instagram, де вона частенько радує шанувальників новими фотографіями і Відео зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно вона показувала свою нову нову квартиру в Москві. Також Анна спростовувала дані з новин від російських ЗМІ про те, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" готова взяти участь у зйомках передачі Андрія Малахова.

Зараз дівчина в Stories опублікувала два відео, які не несуть ніяке смислове навантаження, на її думку. Дівчина зручно розмістилася в кріслі або дивані з упаковкою чіпсів, використовуючи маску, що нагадує про вигаданого персонажа — Грінча.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Анна Заворотнюк також використовувала стікер "Kylie & Grinch", який відноситься до нещодавно випущеної святкової колекції косметики, присвяченої легендарному викрадачеві Різдва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка Заворотнюк налякала Ді Капріо своїм вереском, довелося рятуватися втечею

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Заворотнюк похвалилася розкішною квартирою, житиме окремо від хворої мами. Як виявилося, раніше дівчина жила в Нью-Йорку, але після новин про хворобу матері, переїхала в батьківський будинок в підмосков'ї, де і провела всю самоізоляцію.

Знай.ua писав, дочка Заворотнюк розповіла про зйомки мами в шоу Малахова: "Ми дотримуємося..."