Друг Сергія Сафронова на умовах анонімності розповів про погрози на адресу телеведучого з боку учасниці шоу Аліни Вердіш. Про це розповів російський Telegram-канал.

Читайте Знай в Google News!

Аліна Вердіш раніше заявляла, що ведучий Сергій Сафронов вимагав у неї гроші за перемогу.

"Це помста і конкретна підстава з боку цієї бездарної ворожки-шахрайки. Вердіш переслідувала Сафронова у вельми фанатичній формі майже рік. За кілька місяців до початку зйомок їй вдалося умовити Сергія взяти її на свій курс. Сергій вчив її входити не тільки в образ екстрасенса, а й проживати інші ролі. Вердиш набралася нахабства і почала просити, щоб він допоміг їй перемогти. Але він, звичайно, відмовився і дав посилання на контакти редакторів. Не отримавши бажаного, в хід пішли погрози", - стверджує друг Сафронова.

Також він заявив, що на телеканалі постаралися "помститися" ілюзіоністові і відвести від себе погану репутацію. До того ж за словами наближеного до Сергія друга, ілюзіоніст часто говорив у своїх інтерв'ю, що "битва" це не більше, ніж шоу і сам він ніколи не піде до екстрасенсів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, маг з "Битви екстрасенсів" передбачив, коли буде пік захворюваності і криза в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, перші кадри з 21 сезону "Битви екстрасенсів" схвилювали телеглядачів.

Також Знай. ua писав, що Сергій Сафронов звільнений з ТНТ за хабарі в "Битві екстрасенсів", сотні тисяч за підказки.