Артисти усього світу відчули на собі економічні наслідки пандемії. Не обійшла стороною ця проблема і Софію Ротару, чия концертна діяльність фактично припинилася.

Читайте Знай в Google News!

Про ситуацію з українською зіркою розповів виданню "Собеседник" концертний директор Ротару Сергій Лавров.

Окремою проблемою стало те, що артисти не зможуть заробити навіть в новорічні свята, під час яких раніше могли отримувати солідні доходи — більшою частиною завдяки корпоративам. Концертний директор Софії Ротару Сергій Лавров зізнався: такого важкого року він ще не пам'ятає.

Софія Ротару, фото: instagram.com/sofiarotaru.official
Софія Ротару, фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Корпоративів зараз фактично немає ні у кого. З голоду помираємо. Сидимо без роботи, концертів немає взагалі. І незрозуміло, чи будуть в Новий рік", - заявив представник Ротару.

Раніше у Росії за виступи Ротару отримувала близько 6-7 мільйонів рублів. На думку Лаврова, для Ротару нинішня ситуація загострюється тим, що вона отримує гонорар тільки у валюті. Падіння рубля зробило її менш привабливою для росіян співачкою, оскільки їх співвітчизники все ж підлаштувалися і знизили ціни.

Софія Ротару, скріншот: Youtube
Софія Ротару, скріншот: Youtube

"Звичайно, їй потрібно знижувати суму. Наші зірки, наприклад, раніше отримували три мільйони за виступ. Курс євро піднявся, але вони продовжують отримувати в рублях ту ж суму. А у Ротару гонорар, виходить, виріс. По-хорошому, їй треба знизити суму до 20-30 тисяч євро. Але вона цього не робить. Відповідно замовники вибирають тих, хто дешевше. Зараз криза. Грошей немає ні у кого. Засобами ніхто не кидається. Але при цьому у Софії Михайлівни все добре. Вона живе в Києві, спілкується тільки з найближчими, веде усамітнений спосіб життя і отримує від життя задоволення", — стверджує концертний директор

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, син Ротару зворушив українців до глибини душі любов'ю до матері - "Ким я був у минулому житті...".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що син Софії Ротару зізнався, куди поділася народна артистка – про концерти можна забути.

Також портал "Знай.ua" писав, що онука Ротару Соня показала трепетне сімейне фото з красунею-бабусею.