Відомий російський гумористичний актор Максим Галкін, який вже 19 років одружений з примадонною російської естради Аллою Пугачовою і виховує з нею двох дітей Лізу і Гаррі, часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно комік розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram зворушливе відео зі своїм 7-річним сином Гаррі. Зірковий батько подарував хлопчикові крутий конструктор, щоб зібрати його разом. В опублікованому ролику Галкін розповів сину, що таке "радянський дефіцит".

Виявилося, що в дитинстві пародист міг лише мріяти про такий конструктор, тому що за часів СРСР його було неможливо дістати. Зараз же діти, за словами Максима, живуть у століття достатку, коли можна все знайти за будь-які гроші.

"Відео варто додивитися до кінця. Я мріяв у віці Гаррі про такі конструктори, але зміг отримати їх лише тоді, коли вони мені були, м'яко кажучи, не потрібні. А чим ви грали в дитинстві?" - написав під відео Галкін.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 71-річна Алла Пугачова показала обличчя без макіяжу і фотошопу: "Голі, мокрі, незадоволені".

Як повідомляв портал Знай.uа, Максим Галкін балує дітей "шкідливими" ласощами, поки Пугачова не бачить: "Скільки заплатили?"

Також портал Знай.uа писав, що Максим Галкін показав свою бурхливу юність: поки Пугачова будувала кар'єру і змінювала чоловіків.