Бурак Озчивіт – популярний турецький актор, який прославився своїми ролями в багатьох серіалах. Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанаток яскравими публікаціями з життя. Так, нещодавно артист показав шанувальникам кумедними знімками, на яких з'явився в "волохатому" образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Бурак зображений в прозорій кабінці вуличного кафе, він сидить за столиком зі стаканчиком кави. На прогулянку Зоряний красень вийшов у темних брюках і теплій червоній кофті, а на його ногах масивні світлі черевики. При цьому шанувальники помітили, що густа шевелюра покриває майже всю голову актора, але багатьом подобається його Чорна борода і стрижка. Озчивіт вирішив не підписувати свою публікацію, а ось фанати кинулися активно обговорювати знімки, засинаючи актора компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.