Відомий український артист і володар густих вусів Павло Зібров – активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму мікроблозі. Так, цього разу Виконавець показав у соцмережі смачне фото з тарілкою ароматних вареників. А в підписі до публікації Зібров розповів, що це за вареники, і про те, як він їх любить.

Читайте Знай в Google News!

"І так! Моя улюблена страва – вареники! Не важливо з чим. Просто обожнюю. На фото солодкі, з маком, вишнею і сиром – до чаю. Готувала подружка Діани. Це справжній кайф. Багато правильних відповідей було під постом, всім хто написав "вареники" моя активність у ваших чудових профілях. А переможцю відправляється остання платівка і особистий автограф з побажанням, зазначив в сторіс! Ви дуже добре мене знаєте, наступного разу буду щось складніше придумувати. Якщо любиш вареники став лайк і пиши в коментарях які!",- написав Павло Зібров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще