Президент України Володимир Зеленський засвітився в інтригуючому відео з учасником шоу" Холостячка " і ведучим заходів Олександром Еллертом. Відеоматеріал був опублікований на фан-сторінці Зеленського і Разумкова в Instagram.

На відео президент і знаменитість веселяться разом, а Зеленський рекомендує Еллерта як найкращого ведучого.

"Олександр Еллерт — прекрасний ведучий. Запрошуйте його на весілля, похорон, стрижки", — каже Зеленський і раптом робить дивний жест: грайливо наїжачує волосся Еллерту. Кумедний відеоролик скопіювали собі кілька фан-сторінок президента і"Холостячки". З такою рекомендацією на Еллерта точно чекає ще більший кар'єрний зліт.

"Весілля, похорони, стрижки все до @ellert_a 😂😂🔥
Залишайся в нашій родині і не забудь підписатися", — йдеться в підписі під відео.
Відеоролик міг би стати клондайком для коментарів і глядацької фантазії, проте фоловери сторінки чомусь не поспішають коментувати пост, хоча така можливість відкрита.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Невже їх відлякує державна посада Зеленського? Адже навіть ставши президентом України він залишився все тим же веселим і чарівним Вовою, просто краватку тепер одягає частіше і турбот побільше. Особливо з цією пандемією, коли криза терзає країну. Але не варто забувати про позитив, про що нам і нагадують такі ролики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська вшанували пам'ять жертв голодоморів в Україні.

Вранці суботи 28 листопада Зеленський з дружиною прийшли до пам'ятного знаку жертвам Голодомору, який розташований на Михайлівській площі в Києві. Вони встановили символічні композиції з пшеничних колосків та калини і вклонилися на знак пам'яті жертв Голодомору.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вшановують пам'ять жертв Голодомор: Як правильно запалити свічки і вшанувати загиблих.

Також Знай.uа писав, Німеччина не визнає Голодомор геноцидом українського народу.