Українська співачка Злата Огнєвіч захворіла на коронавірус. Хвороба в артистки почалася зі звичайного болю у горлі та ознак простуди.

Читайте Знай в Google News!

Про інфікування Covid-19 співачка написала на своїй сторінці в Інстаграмі. Вона зазначила, що спершу пробувала лікуватися звичайними пастилками від ангіни, які зазвичай їй допомагають.

"ОБЕРЕЖНО❗️ # Коронавірус ‼️🦠 Мої хороші, офіційно - Я коронована особа 😂 🙌 Все почалося пізно ввечері, я відчула щось недобре 👽, всю ніч невидиме кільце стискало шию і в горлі сильно дерло. Я періодично розсмоктувала пастилки від ангіни, вони зазвичай мене рятують (спасибі тобі, Німеччина 🇩🇪 за справжні ліки). Ранок. Всі ознаки початку ГРВІ, прийняла звичайні ліки 💊 Маску в маркет наділа, я вважаю, коли ти хворий будь-якою застудою - ти просто ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ носити засіб захисту, щоб ІНШИХ не заражати!", - написала артистка. Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч, фото: instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Злата Огнєвіч додала, що ввечері горло раптово перестало боліти. Вона зрозуміла, що тут щось неладне і зв'язалася зі своїм батьком лікарем. Співачці довелося протягом восьми днів самостійно колоти собі уколи.

"Вечір. Раптово, горло перестало боліти (вперше в житті за один день пройшло горло 🧐). І моя інтуїція підказала - потрібно дзвонити татові, адже він дуже крутий лікар! І ось, я вже поспішаю в аптеку: купити # дексаметазон і # фраксипарин (він "розріджує" кров 🩸) Ось і всі ліки для зняття / полегшення симптомів)) Ну, ще Вітамін C, D в потрійній дозі, а також - пити дуже багато теплої води 💧 💦 Тепер головне - протягом 8 днів я САМА 😅 внутрішньом'язово + підшкірно вводила ці двоє ліків 😂 це при тому, що я панічно боюся уколів і мені довелося 30 хвилин вмовляти себе перед першим))) як сказала моя сестра @bordyug_yuliya "Захочеш жити, і не таке будеш робити» Жиза життєва 😎", - написала вона. Злата Огнєвіч

Злата Огневич, фото - https://www.instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огневич, фото - https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

Артистка розповіла, що температура 38.2 трималася у неї лише протягом одного дня. Крім того, довелося 3 дні пити антибіотик, адже почався інфекційний кашель. "А взагалі, антибіотик безсилий проти вірусів. Коли лікарі, «про всяк випадок", призначають антибіотики - це жах 😖 😒 навіщо організм труїти хімією??", - додала вона.

"На 5-й день хвороби, о Боги, почалася #ТОРТУРИ - пропав геть нюх і смак! Уявіть, що ви не відчуваєте жодного запаху, а вся їжа - як вологий папір 🤮 😭 до цього додайте постійне відчуття нудоти протягом тижня ( як після бурхливої вечірки або при вагітності ) 🤪 Я просто мріяла про пасту з 4-ма видами сиру, грибами, томатами, запашним базиліком 🍕 🍝 🌶 та що там говорити, просто мріяла про їжу 😹 🙌 Через тиждень нюх повернувся частково, всі цитруси стали пахнути... рибою😅 🐠 🐡, а через місяць - повернувся повністю. В цілому - це зовсім не страшно, я про легку форму. А нею хворіють близько 80% заражених. Головне, вчасно приступити до лікування і мислити позитивно! Бережіть себе і близьких ♥️", - написала вона. Злата Огнєвіч

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 19-річна онука Софії Ротару збирається заміж за мільйонера: "Йому не потрібне зіркове прізвище". Онука Софії Ротару Софія Євдокименко розсекретила свого нового бойфренда. Модель показала обличчя обранця, але не назвала його імені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"