Український продюсер, син Софії Ротару Руслан Євдокименко активний користувач соціальних мереж. Чоловік частенько радує шанувальників яскравими публікаціями про своє життя. Цього разу Руслан виклав свіже фото з дружиною Світланою.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Руслана Євдокименка в мережі Instagram.

Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram
Публікація Руслана Євдокименка, скріншот: Instagram

"А давайте краще про кохання... Бережіть своїх близьких і рідних! Будьте здорові і щасливі!", - написав Руслан.

Варто зазначити, що публікація за кілька годин зібрала більше тисячі лайків, а також багато коментарів від шанувальників. На знімку Руслан мило позує зі своєю дружиною. Парочка мило посміхається і видно, що обидва радіють щасливому життю.

Також нагадаємо нашим читачам, що співачка Софія Ротару вже більше року не з'являлася в Росії. Адже у зірки не було можливості прилетіти до Москви через пандемію. Через пандемію співачка залишилася без концертів.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Концертний директор Ротару Сергій Лавров розповів, який гонорар отримує зірка і навіщо вона зараз зібралася летіти до Москви. Софія Михайлівна дала добро Ігорю Крутому приїхати в Москву, вона виступить на "Пісні року" і навіть готова відсидіти для цього карантин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Софія Ротару забула про сімейне життя після трагедії: навіки віддала своє серце.

Як повідомляв Знай.иа, син Ротару заговорив про сімейну втрату і неможливість забути: "Коханому чоловікові".

Знай.иа писав, син Ротару похвалився мініатюрними яблучками, такі є тільки в раю - не більше вишеньки.