Відома українська телеведуча, яку пам'ятають і люблять по кулінарному шоу "Картата потата" Даша Малахова неоднозначно висловилась про шоу "Танці з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Даша Малахова // www.facebook.com/dasha.malakhova
Даша Малахова // www.facebook.com/dasha.malakhova

Про це стало відомо завдяки новій публікації Даші Малахової в мережі Facebook.

"Супер-фінал танців. Вирішила подивитися. Деякі друзі дивляться і обожнюють. Ну і я стільки чула, дивлюся, захоплено і тут настав час співати жінці, яка з 90-х і співає тими словами, сяє цінностями і напевно має бюджети близької людини з того часу. Дуже шкода було зустрітися з цим. Висновок, як завжди, можна мати живу музику, крутих ведучих і зірок, самі сяючі спецефекти, але поки люди за бабло зможуть потрапляти в телевізор - мати нам українське телебачення "Периферія". Як не включу - пеніс", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Українці підтримали Малахову у коментарях: "Когда смотрела ее выступление, были ровно такие же мысли. Подумала, что если эти деньги пойдут на зп команде, то и Бог с ней)))", "Надеюсь, что это была Камалия", "Танцы, ведь, со звёздами. А Санта звезда?".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, онкохворого сина Віктора Павлика відправили подалі з дому, українці не вірять очам: "М * дак і боягуз".

Як повідомляв Знай.ua, Кіркоров вкрав Лорак з-під носа у Лазарєва і нового коханця: "Не відволікайте нас".

Знай.ua писав, Басков застрибнув в ліжко до рожевоволосих красуні, але вона виявилася не одна: хто ще чіплявся до "натуральному" блондина.