Відома українська актриса Ольга Сумська шокувала підписників в Instagram своїм перевтіленням. Українську легенду ще не бачили в образі медсестри.
Читайте Знай в Google News!
Артистка, яка довгий час не зраджувала своєму стилю, вирішила поділитись несподіваним перевтіленням. Нове фото Сумська опублікувала в Instagram-сторіз.
Сумська, фото Instagram
Сумська, фото Instagram
Швидше за все, на такі зміни Ольга зважилася заради чергової ролі в серіалі. Варто нагадати, що нещодавно Ольга зважилася заради ролі в серіалі «Сага», прем'єра якого відбулася на телеканалі «Україна».

На фото Сумська виглядає як справжня медсестра. Її волося акуратне закладене позаду, жодних локонів по плечах, як вона полюбляє. Одягнена у яскраво синій медичний костюм, а зверху білий халат.

Мабуть, фолловери засипали знаменитість сотнями коментарів, але їх може побачити лише сама Ольга.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадажмо, що Сумська "підстриглася" під каре і розділила фанатів на два табори: "Вже не Роксолана?" Актрисі пасує абсолютно будь-яка зачіска.

Також Знай повідомляв, що Ольга Сумська попросила допомогти прилаштувати в хороші і добрі руки кота, який осиротів. Його господар помер, а кіт тепер шукає новий будинок. Сумська запропонувала всім бажаючим взяти кульутрну тварину в будинок.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що зіркова красуня Ольга Сумська показала незвичайні миле фото, а в підписі до публікації поділилася рецептом дивовижної закуски.