Марина Боржемська, колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова і тренерка проєкту "Зважені та щасливі", почала готуватися до святкування новорічних свят.

Читайте Знай в Google News!

Жінка поділилася світлиною на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Марина Боржемская, фото - https://www.instagram.com/uzelkova.marina/
Марина Боржемская, фото - https://www.instagram.com/uzelkova.marina/

На ній вона позує разом зі своїми дітьми. Пост, який супроводжує це фото, каже: “Завтра нас вже зустріне перший день зими, а значить новорічний настрій починає витати в повітрі все активніше🎄 Признавайтесь, почали вже придивлятися до святкових гірлянд і подарунків🎁? Я знаю, що деякі вже почали прикрашати ялинки для справжньої позитивної атмосфери 🙈 Ну, а я пропоную створювати навколо себе сприятливий мікроклімат добрими думками і впевненістю в тому, що все обов'язково буде добре 👌”.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Фітнес-тренерка продовжує страждати від насилля, яке коїть її колишній чоловік. Як шлюб, так і розлучення були надзвичайно травматичними для жінки і дітей. За словами Марини, боксер досі принижує її і чинить психологічне насилля - про це жінка детально розповіла в програмі Марії Єфросиніної “Іспит”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Боржемська після розлучення з Узєлковим опинилася в теплих обіймах: "Мені дуже подобається".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Боржемська після розлучення з Узєлковим показала дещо краще: "Там, де живе любов..."

Також "Знай.ua" писав, що як живе Боржемська після розлучення: орендовані квартири і двоє дітей на плечах.