Українська співачка Ані Лорак, яка тепер на постійній основі проживає в Росії, анонсувала свій прямий ефір.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна афіша була розміщена у розділі сторіз на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Ані Лорак має з'явитися у програмі "Тема" на російському каналі RU.TV.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Телепередача, гаслом якої є "Новий день — нова тема" виходить по буднях о 17:00 за московським часом (узимку він співпадає з київським часом, оскільки у Росії скасували щорічне переведення на літній час).

"В прямому ефірі ведучі телеканалу RU.TV обговорюють найсоковитіші, найпікантніші, самі інтригуючі теми разом з експертами та глядачами! Популярні блогери, психологи, стилісти, коуч-тренери, фітнес-інструктори розкриють всі секрети і з задоволенням дадуть відповідь на всі питання! Не знаєш як і що? Дивись інтерактивну програму «Тема» і отримуй відповіді на свої питання", — саме так на телеканалі позиціонують "Тему".

Цікаво, що Лорак з'явиться в авторській програмі зі Сніжаною Потаповою "3 ключі до жіночого щастя" — саме на цьому зосереджені випуски "Теми" з жовтня. "Сніжана допоможе розкрити джерело внутрішньої сили і потенціалу, а так само розповість про секрети щасливого життя", — так розуміють цю рубрику телевізійники. Однак досвід Кароліни не стане позитивним прикладом для представниць жіноцтва, оскільки її особиста доля не склалася — після численних зрад чоловіка пара розійшлася, а підкреслити самотність Ані Лорак може і її розрив з Батьківщиною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

Як повідомляв портал Знай.ua, Як виглядає 74-річна мама Ані Лорак, яка здала Кароліну в інтернат: схожі, немов дві краплі.

Також Знай.ua писав, Пишні груди Ані Лорак ледь вмістилися у вузеньку сукню, такою зухвалою її не бачив навіть Мурат.