Радянський і російський артист естради, телеведучий і гуморист Євген Петросян частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Він одружений на своїй особистій асистентці Тетяні Брухуновій і разом з нею вони виховують дитину, народжену в цьому році.

Читайте Знай в Google News!

Міжнародне свято на честь матерів в Російській Федерації святкується вже більше 20 років. Святкування припадає на останню неділю листопада, тому вчора, 29 числа, Петросян не відмовився від можливості привітати свою покійну маму в соцмережі Instagram.

"Сьогодні День Матері! Моєї мами немає на Землі вже багато десятків років. Мені б хотілося сказати спасибі моїм батькам за величезну любов, яку вони подарували мені", — написав гуморист у підписі до чорно-білого фото, на якому постав біля неї в костюмі і кашкеті.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Белла Григорівна дивиться на Вас і нескінченно пишається Вами!Вона виростила справжнього чоловіка!", "По маминому погляду видно вона пройшла і вогонь і воду, Нехай земля буде пухом", " вона, як і всі, хто пішов від нас, в інший світ - завжди поруч. Нехай і не видимі. Спасибі вашим батькам, за Вас!",- написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Брухунова народила не від Петросяна: звідки пішли чутки і до чого тут Степаненко.

Як повідомляв "Знай.ua", король гумору Петросян потрапив до лікарні, і це не жарт.

Знай.ua писав, 75-річного Петросяна помітили з молодою красунею, це не Брухунова: "Відведе Евгешу з сім'ї"