Популярний співак та композитор, народний артист України Павло Зібров привітав свій Театр пісні з днем народження.

Читайте Знай в Google News!

Павло Зібров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук привітальні слова з нагоди дня народження свого Театру пісні. Він додав, що разом зі своєю дружиною Мариною створив його ще 26 років тому.

Павло Зібров, фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Павло Зібров, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Артист зазначив, що зараз цей театр можна назвати Мьюзік холом, адже там зібралися балет, музиканти, звукорежисери, відеооператори, сценаристи, художні керівники, фотографи та ще багато талановитих людей своєї справи.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Сьогодні День Народження у нашого Театру пісні Павла Зіброва! 26 років тому ми з Маринкою створили місце сили та натхнення. Наразі це можна назвати Мьюзік холом, бо під однією стелею працює - балет, музиканти, звукорежисери, відеооператори, сценаристи, художні керівники, фотографи та ще багато талановитих людей своєї справи. Низький уклін всім з ким працювали та працюємо! Ви - мої люди, команда! Неймовірні, щирі, талановиті! Поважаю та люблю вас! Далі тільки вперед!", - написав артист. Павло Зібров

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпа пояснила, наскільки важливе знання мови для заробітчан: без неї - як фанера над Парижем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"