Анастасія Покрищук – відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Читайте Знай в Google News!

Вона популярна завдяки своїй епатажній і яскравій зовнішності, заснованої на багатьох хірургічних втручаннях. Настя популярна в мережі під ніком Just Queen, вона часто публікує в Instagram фото і відео, а ще відповідає на питання фоловерів.

Буквально недавно Покрищук поділилася на своїй сторінці в соцмережі новою публікацією, в якій відповіла на таке питання підписниці: "Соромлюся своїх почуттів до чоловіка, навіть в очі дивитися не можу".

Так, блогерка сидячи у своїй машині зазначила, що таке буває, але у неї раніше все було по-іншому.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У мене було так, що я навпаки можу так аж биканути, коли мені людина подобається я їй: "Ти шо с*ка", - жартівливо сказала Настя.

Раніше ми писали про те, що Анастасія Покрищук обзавелася цуценям французького бульдога і показала свого домашнього улюбленця шанувальникам. Дівчина в такому захваті від малюка, що навіть назвала його своїм "новонародженим сином".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, найбільш перероблена з Пацанок передала привіт колишнім: "П*дораси".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Покрищук зізналася, що зробила операцію зі збільшення грудей за 3300 євро і встановила імпланти Mentor 425cc.

Також портал Знай.uа писав, що раніше Анастасія Покрищук показала себе до пластики: знайдіть 10 відмінностей.