Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення-2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями з життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зірка розповіла про користь українського "пакунка малюка", речі з якого вона взяла з собою на відпочинок зі своєю сім'єю в Єгипет, в курортне місто Марса-Алам на узбережжі Червоного моря.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Джамали в мережі Instagram.

Публікація Джамали, скріншот: Instagram
Публікація Джамали, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Не знаю, може, я вже наслухалася арабської мови, але мені здається, що Селімка співає арабською. Прислухайтеся! Збиралися так швидко, але з нестримним бажанням втекти від зими і соплів, що забули спеціальний купальний костюм. Приємна опція від "пакунку малюка", який я отримала в пологовому будинку — однакові бодіки. Я ще здивувалася, навіщо вони зробили однакові на кожен місяць, але в підсумку вони дуже навіть стали в нагоді. Дякую море і сонце", - підписала публікацію співачка.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекали на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто зазначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка виставила яскраву серію кадрів, відправившись на відпочинок зі своїми головними чоловіками, обравши для канікул перед Новим роком спекотний Єгипет. Щаслива матуся показала, як грається в блакитній воді її старший син, а після і себе з молодшеньким під час купання, ніжно обіймаючи малюка. Відпочивав з Джамалою і її тато-Алім Джамаладінов, якого зірка показує публіці досить рідко, як і інших членів сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Джамала показала, як "відірвалася" в Єгипті з 73-річною Ніною Матвієнко: "Навіть під час пандемії".

Як повідомляв Знай.uа, донька Ніни Матвієнко роздяглася на камеру, Мірзояну пощастило з дружиною: "Раз у житті...".

Знай.uа писав, Джамала вся в чорних плямах не на жарт налякала фанатів: "Коли все погано".