Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила в своїх Сторіс розкішне відео, на якому сиділа в гримерці, готуючись до зйомок в одному з новорічних шоу, заінтригувавши численних шанувальників. Так, артистка приміряла чорну сукню з дуже глибоким декольте, усипану блискітками, вигідно підкресливши пишні груди і довгі ніжки.

Жіночний образ Даша доповнила макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і досить незвичайною зачіскою - грайливими кучериками, які зірка акуратно поправляла на відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Коротше в цьому році "Новорічні вогники", які ви заслужили"

Варто відзначити, що раніше Даша Астаф'єва здивувала численних шанувальників новим екстремальним захопленням, відправившись на відпочинок в райську Домінікану. Так, артистка вперше стала на дошку для серфінгу і вчилася ловити хвилю разом з інструктором, примірявши при цьому облягаючий гідрокостюм бордового кольору. Красуня зізналася, що навчилася плавати лише в дев'ятому класі і насправді боїться води, проте з часом вирішила приручити свої страхи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.