Острів-сад, Острів вічної весни, острів, де кожен може відчути себе в раю. Так описала місце, куди вирушила команда тревела " Орел&Решка "(Новий канал), ведуча Василиса Хвостова. Звичайно, про цю місцевість тільки приємні відгуки, і уїк-енд тут по-справжньому кайфовий. Але не тільки своїм сонцем і позитивом славиться Мадейра. Це ще й Батьківщина легендарного футболіста Кріштіану Роналду.

Читайте Знай в Google News!

Ведуча була так вражена, що на острові стільки всього, пов'язаного з легендою, створила окремий гід для фанатів Кріштіану Роналду.

"Прилітаєте в аеропорт імені Кріштіану Роналду, - почала розповідь Василиса. - Вітаєтеся з бюстом Роналду в будівлі аеропорту. До речі, це вже другий бюст футболіста, адже перший не сподобався місцевим. Далі гуляєте по місту, де народився Роналду, обідаєте в його ресторані, заселяєтеся в його Готель. Потім за планом екскурсії-будинок Кріштіану Роналду. Семиповерхова резиденція знаходиться в елітному районі Фуншала. Кажуть, що її вартість-вісім мільйонів євро. Звичайно, не забудьте зайти в його музей. Там зберігаються 125 трофеїв Кріша, серед яких головні нагороди футбольного світу – Золота бутса і золотий м'яч".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Після цього немаленького, але цікавого шляху, обов'язково треба сфотографуватися з Кріштіану Роналду. Точніше, з його статуєю біля музею. І начебто нічого незвичайного, якби не одне "але".

"Слухайте, я щось не зрозуміла. Я знаю, що зазвичай труть руки, ноги, але навіщо "це"? - запитала ведуча, показуючи на причинне місце залізного Роналду, яке воно Золоте і натерте".

Поцікавившись у місцевих, чому люди труть саме "там", відповіді вона не отримала. Тому залишилося тільки зробити те ж саме, що і всі туристи. Для більшого ефекту зробила це не одна, а зловила ще двох дівчат, що проходили повз.

"Кріштіану, дивись, скільки дівчат чіпають твої golden balls (з англ. - "золоті м'ячі"). Принеси ж і нам удачу, як приніс колись Португалії,-підсумувала мрійливо, але жартома ведуча".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Російська суперзірка Івлєєва розсекретила близького чоловіка, затятий Патріот України.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Орла і решки" Івлєєва вбралася в гарячу Снігуроньку, рольові ігри побачили всі.

Також Знай.uа писав, що ведуча "Орла і Решки" переночувала в стилі кочівників, юрта замість готелю.