Українська співачка Настя Каменських, яка тепер частіше виступає як NK, продовжує підкорювати соцмережі своїми запальними танцями.

Читайте Знай в Google News!

Новим відео вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" (але фактично це лише репост з її сторінки у TikTok, де вона особливо популярна).

На записі можна побачити саму Настю, яка танцює під всесвітньо відомий трек "Pump Up the Jam". Образ зірки дуже стильний: його акцентом є зачіска під безперечним впливом афро. Ще Каменських задрала свою кофту таким чином, щоб оголити плаский живіт і спортивний бюстгальтер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також у кадрі можна помітити невідомого чоловіка з довгим волоссям, який також долучився до танців. У коментарях його ідентифікували як стиліста, який співпрацює з багатьма українськими зірками.

На жаль, не всі українці змогли оцінити вбрання Насті.

"Зачіска нормально, тільки тебе брати в руки і підлоги мити", — написав один з користувачів інстаграму.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Штани замість кофти", — йде мова в іншому коментарі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Як вже зазначалося, Настя Танцює під трек "Pump Up the Jam" бельгійського музичного проєкту Technotronic. Випущений ще у 1989, він встиг стати світовим хітом і одним з перших представників жанру house у чартах. Також "Pump Up the Jam" став раннім прикладом поєднання хіп-хопу і діп-хаусу.

Не так давно цю ж музику обрала для себе Оля Полякова і навіть Юрій Ткач.

Також про стрімкий злет популярності культової пісні говорять і Google Trends.

Скріншот Google Trends
Скріншот Google Trends

Одним із ймовірних пояснень різкого сплеску інтересу до треку міг стати вірусний кавер канадської людини-оркестра, опублікований наприкінці листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Полякова напружила сіднички у леопардовому вбранні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ткач з "Квартал 95" злився в гарячому танці відразу з трьома красунями: такого Санту ви ще не бачили.

Також Знай.ua писав, Фітнес-модель Анна Чері перетворилася на дівчину Багза Банні, мінішортики і хвостик на сідницях.