Український співак Віктор Павлік продовжує ділитися архівними фото. Цього разу він звернувся до свого раннього шкільного дитинства і показав свого вчителя.

Відповідна чорно-біла світлина початку 70-х років була опублікована на сторінці зірки у соціальній мережі "Фейсбук".

У кадрі можна побачити маленького Віктора Павліка (йому років 7—8) і дорослого вчителя з баяном. Фото зроблене в актовій залі. Вітя у картатій сорочці кудись вказує рукою, баяніст посміхається і дивиться у об'єктив. Цікаво, що у кадр випадково потрапила і нога невідомої жінки, одягненої у спідниця з орнаментом тартан (шотландська клітинка).

Судячи з коментарів, це перший вчитель музики естрадного співака.

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Аудиторія співака з радістю відповіла компліментами на дитячі фото. З деяких коментарів може навіть здатися, що написані вони друзями чи навіть родичами Павліка — настільки родинна атмосфера під постом.

"Тут народжувалось ваш талант я завжди пишаюся вами ! Дуже красиве фото!",

"Дуже люблю це фото!",

"Безподобне фото, Вiтя!" — відгукуються українці.

А не так давно Віктор Павлік привітав з різдвяними святами піснею.