Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого особистого і професійного життя в Instagram.

Цього разу в ефірі Світського життя з Катериною Осадчою з блогерами tikTok виконала свою нову пісню "NATUSIK", а також звернулася до українців перед Новим роком.

"Моя Україна, моя любов, я хочу побажати тобі щастя, здоров'я. Я дуже сумую за своїми концертами, я сподіваюся, що цього року Наталочка приїде до вас на шампусик", - каже Могилевська.

45-річна співачка зважилася на чимало змін до кінця 2020 року. Так, вона змінила імідж і перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд. Такими змінами вона вирішила почати життя з чистого аркуша.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Крім змін у зовнішності артистка зважилася на експерименти і в творчості. Так, вона записала пісню і кліп "Натусик" з популярними блогерами TikTok.

У тому числі з хлопцями вона з'явилася в студії Осадчої і запалила під свій новий трек. Для пісні вона вибрала яскраву різнокольорову шубку і облягаючу сукню кремового кольору.

Нагадаємо, Могилевська змусила Осадчу гаряче запалити з красенем зі "школи".

Як повідомляв Знай.uа, Могилевська забула про маску на карантині і закричала в компанії мужиків.

Також Знай.uа писав, що Наталя Могилевська засвітилася на новорічних гуляннях в компанії відомого мільйонера.