Українська співачка Світлана Лобода, яка нині живе на три країни і значну частку часу проводить у Росії, поділилася новим ефектним образом і банальною мудрістю.

Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На фото можна побачити, як зірка позує перед дзеркалом. На зірці високі чорні чоботи-ботфорти, чорні короткі штани та чорний жакет. Яскравою плямою виступає сорочка у клітинку від Yves Saint Laurent. Іншим люксовим предметом гардеробу став аксесуар — сумка від Tom Ford.

Світлана Лобода, фото Instagram
Світлана Лобода, фото Instagram

Лобода підписала сет з трьох фото так: "Дівчата, пам'ятайте, ніщо не робить жінку більш красивою, ніж впевненість в тому, що вона красива 😍 Софі Л." Авжеж, у такій життєствердній пораді є сенс, але співачка, яка неодноразово зверталася до послуг пластичного хірурга, не є найкращим порадником у розвитку впевненості у собі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Більшість коментарів висловлювали своє захоплення зіркою і залишали лише компліменти. Але знайшлися і ті, хто не посоромився відзначити, що Лобода постаріла.

Також не оминули увагою і вартість предметів одягу. Так, лише невелику сумочку підписники оцінили у 26 тисяч доларів.

Нагадаємо, скоро весілля? Лобода засвітила каблучку зі сліпучим діамантом на безіменному пальчику.

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода зняла з себе одяг і огорнулася ланцюгами на пляжі. На знімку можна побачити довгі ніжки виконавиці.

Також Знай.ua писав, Втомлена Світлана Лобода заспівала на ніч ледве відкриваючи очі.