Кайлі Дженнер показала підписникам в Instagram свою підтягнуту і завидну статуру в крихітному бікіні, коли вона позувала на дошці для серфінгу в ще одному ідилічному святковому знімку.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Кайлі Дженнер дала своїм обожнюючим шанувальникам можливість поглянути на свою підтягнуту статуру, поділившись ще одним ідилічним святковим знімком.

24-річну дівчину можна було побачити на сонці, коли вона сиділа на байдарці посеред океану.

У зірки Кардашян був підтягнутий живіт, і вона дозволила своїм фірмовим локонам відстати від неї, коли вона сиділа на кришталево чистій воді.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Враховуючи 334 мільйони підписників в Instagram, Кайлі підписала пост: "Щаслива дівчинка".

Друзі та шанувальники магната Kylie Cosmetics були вражені приголомшливим показом і стікалися в коментарі, щоб залишити зірці безліч компліментів.

Старша сестра Кайлі Хлої Кардашьян прокоментувала: "Найкрасивіше місце".

Кайлі регулярно інформує своїх шанувальників, поки відпочиває в невідомому місці з красунчиком Тревісом Скоттом, 31 рік, і їх чотирирічною дочкою Стормі.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Невідомо, чи перебуває з ними в поїздці їх тримісячний син, ім'я якого поки не розголошується.

Закохана пара нещодавно викликала чутки про весілля після того, як Кайлі поділилася серією романтичних знімків, коли вони позували на тлі приголомшливого заходу сонця.

Пара виглядала абсолютно враженою, коли вони обіймалися на піщаному пляжі.