Поп-зірка, яка очолює чарти, Дуа Ліпа штурмом бере Голлівуд і готується приєднатися до акторського складу Барбі після акторського дебюту зірки в Аргайлі в 2021 році.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Дуа Ліпа зіграє головну роль в новій Барбі разом з голлівудськими знаменитостями Марго Роббі і Райаном Гослінгом в екранізації.

26-річна співачка повинна з'явитися на кіноекрані, коли фільм вийде в липні 2023 року, але рекламні матеріали вже оприлюднені.

Фотографія Марго Роббі, яка зіграє головну героїню, за кермом рожевого Кадилака нещодавно використовувалася для просування фільму.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Марго Роббі
Марго Роббі

Її можна побачити в синьому смугастому платті, з відповідною пов'язкою на голові і синім браслетом, коли вона сяє з водійського місця.

Виробництво планується розпочати у Великобританії цього року, і, як повідомляється, уродженка Албанії Дуа приєднається до веселощів.

Сценарій Грети Гервіг - перший живий бойовик, заснований на персонажі, вперше випущеному у вигляді пластикової ляльки-іграшки ще в 1959 році.

Франшиза надзвичайно популярна, особливо сьогодні, і її історія була адаптована в мультсеріалах і фільмах, де вона бере на себе безліч ролей принцес, балерин і русалок, і це лише деякі з них.

Дуа Ліпа дебютувала в кіно в 2021 році, коли вона знялася в шпигунському трилері «Аргайл», який повинен був вийти в кінотеатрах в цьому році.

Внутрішнє джерело розповіло The Sun про її захоплююче нове підприємство: "Дуа виробляє фурор як в музиці, так і в кіно. Вона дійсно справила враження в Аргайлі, і по всьому Голлівуду розійшлися чутки про те, наскільки вона хороша".

Вони продовжили: "Тепер вона приєдналася до акторського складу Барбі разом з такими знаменитостями, як Марго Роббі, Райан Гослінг, Вілл Феррелл і Сірша Ронан. Хоча "Аргайл" сам по собі великий фільм, Барбі стане проривною роллю для Дуа, тому що навколо неї так багато галасу".

Дуа Липа
Дуа Липа

Наприкінці джерело сказав: "Дуа швидко доводить, що вона набагато більше, ніж просто поп-зірка. У неї попереду захоплююче майбутнє в кіно".