Суддя британського шоу Got Talent і ведуча Heart FM Breakfast Аманда Холден подбала про те, щоб вся увага була прикута до неї в одному з її останніх показів в Instagram на підтримку останнього конкурсу радіостанції.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Аманда Холден підняла температуру в Instagram, коли вона роздяглася догола на приголомшливому показі.

На приголомшливому знімку, яким також поділився на сторінці фотографа Крістіана Вермаака, суддя британського конкурсу Got Talent повністю оголилася, загорнувшись в килим зі штучного хутра.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Направляючи свою внутрішню голлівудську зірочку, Аманда розгойдувала величезну блискучу діамантову каблучку і ланцюжок діамантів, яка каскадом спускалася по її спині.

Аманда поклала свої пісочні пасма в досить вільні хвилі і додала трохи приглушеного рожевого блиску для губ на свої пухкі губи.

Написавши разом з фотографією в Instagram, Аманда сказала, що пікантна фотосесія була зроблена в допомогу конкурсу Heart FM, де вона веде шоу за сніданком разом з Джеймі Тікстоном.

Вона поділилася: "Так пишаюся тим, що брала участь у найважливішому дні року для @thisisheart з найбільшим призом на британському радіо #MillionPoundFinal. Щоб відсвяткувати цю подію, Я ношу понад 1000 діамантів на суму 1 мільйон фунтів стерлінгів! Поруч стояв охоронець, і вони пішли з кільцем і намистом протягом 10 хвилин після цієї фотографії @hirshlondon. Мені дуже сподобалися останні 15 тижнів, коли сотні слухачів heart виграли тонни грошових призів під час #HeartMakeMeAMillionaire".

Шанувальники Аманди прийшли в повну силу, щоб обсипати похвалами спопеляючий знімок.