Повідомляється, що тривалі відносини суперзірки «Барселони» Жерара Піке з Шакірою близькі до завершення після того, як колумбійська поп-сенсація нібито зловила свого бойфренда на зраді.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Повідомляється, що Жерар Піке і Шакіра знаходяться на межі розлучення після того, як захисника «Барселони» нібито спіймали в ліжку з іншою жінкою.

Повідомляється, що пара живе окремо вже кілька тижнів після того, як колумбійська поп-сенсація вигнала Піке з сімейного будинку. Згідно іспанському виданню El Periodico, він зараз живе в холостяцькій квартирі і з моменту розколу веде «тусовочний спосіб життя».

Шакіра і Піке
Шакіра і Піке

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В інших повідомленнях стверджується, що гравець збірної Іспанії часто відвідує нічні клуби з товаришем по команді Рікі Пучом і його групою друзів, часто повертаючись додому вже в два-три години ночі.

Хоча жодна зі сторін не відповіла на ці претензії, журналіст El Periodico Еміліо Перес де Росас впевнений, що пара розлучиться.

"Шакіра прийняла рішення розлучитися. Це так. Це сталося. Ось чому існує відстань. Можливо, нічого не залишилося, але це (зрада) пройшло", - сказав він під час прямої відеотрансляції подкаст Мамарацці раніше на цьому тижні.

Шакіра натякнула на дисгармонію між парою в своєму останньому хіті "Te Felicito" з Раувом Алехандро, де вона співає: "Щоб доповнити тебе, я розбилася на шматки; мене попереджали, але я не слухала; я зрозуміла, що твоя брехня; це була крапля, що переповнила склянку; не говори мені, що ти шкодуєш, це звучить щиро, але я добре тебе знаю і знаю, що ти брешеш".

Шакіра і Піке
Шакіра і Піке

Шакіра і Піке зустрічаються з 2011 року — вони зустрілися на зйомках кліпу співачки на її сингл «Waka Waka» напередодні Чемпіонату Світу 2010 року, і у них двоє дітей, хоча офіційно вони ніколи не були пов'язані.