За повідомленнями, зірка "Сімейство Кардашьян" почала страждати від псоріазу в середині 20-х років після застуди, яка викликала його «по всьому її животу і ногах».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Голі руки Кім Кардашян шокували її шанувальників, які нарешті побачили, як вони виглядають.

Зірка реаліті-шоу зазвичай прикриває свої пальці рукавичками, коли з'являється на публіці, але на ряді нових фотографій вона виходить з машини в Лондоні, оголюючи руки, що, як повідомляється, свідчить про її тривалу боротьбу з псоріазом, станом, який може викликати сверблячі, лускаті, червоні плями.

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян вийшла з машини, виставивши руки напоказ
Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян вийшла з машини, виставивши руки напоказ

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Загострення можуть тривати тижні або місяці, і вони більш помітні під час стресових ситуацій.

На Reddit один фанат сказав: ЇЇ шкіра схожа на папір!" У той час як інший додав: "Де рукавички, коли вони вам потрібні ?!"

Засновниця SKIMS відкрито розповіла про свою боротьбу з псоріазом, з яким вона, як повідомляється, почала стикатися, коли їй було близько 20 років.

У статті для бренду своєї сестри Кортні Poosh Кім написала: "Коли мені було 25 років, у мене стався перший напад псоріазу. У мене була звичайна застуда, і, оскільки псоріаз є аутоімунним захворюванням, це спровокувало його. Він був на моєму животі і ногах".

Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян вийшла з машини, виставивши руки напоказ
Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян вийшла з машини, виставивши руки напоказ

Вона додала: "На щастя, в моєму багатоквартирному будинку в той час моїм сусідом був дерматолог. Я показала йому це, і він сказав прийти в офіс, і він зробить мені укол кортизону, і тоді, сподіваюся, це пройде (оскільки це була моя перша велика спалах). Я зробила це, і мій псоріаз повністю пішов приблизно на п'ять років".

41-річна жінка пояснила, що її псоріаз повернувся, коли їй було близько 30 років.

Нагадаємо, що Кім Кардашьян показала любов до Піта Девідсона.