Комедійна актриса Ребел Вілсон продемонструвала приголомшливу трансформацію свого тіла під час кругосвітньої подорожі після «року здоров'я», за який вона скинула понад 80 фунтів.

Актриса Ребел Вілсон насолоджується життям після того, як втратила більше 80 фунтів за «рік здоров'я» і демонструє приголомшливі результати в новій прозорій блузці.

Австралійську зірку можна було побачити вдень на сонці, на новій пляжній фотографії в її акаунті в соціальній мережі.

На ній чорний топ з довгими рукавами, капелюх кремового кольору і сонцезахисні окуляри з відбивачами золотого кольору.

Компліменти з приводу солодкої картини надійшли від зірки старшого року Netflix Джейд Бендер, ведучої Entertainment Tonight Карлі стіл і колеги по фільму «Ідеальний голос» Алексіс Кнапп.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Ребел Вілсон: скріншот з DailyStar
Ребел Вілсон: скріншот з DailyStar

Вілсон, яка зіграла головну роль в серії музичних комедій «Ідеальний голос», а також в оскароносному «Кролику Джоджо», любить подорожувати по світу і проводити час зі своїми близькими.

Вона також грає головну роль у новій комедії Netflix "випускний рік", де вона грає старшокласницю 2000-х, яка прокидається після 17-річної Коми.

Актриса продовжує експериментувати у своїй кар'єрі з роллю в майбутній британській драмі "Мигдал і морський коник".

В інтерв'ю People Вілсон описав цей зсув у мисленні та як він вплинув на її харчові звички. Вона сказала: "Я думаю, що я їла емоційно, а іноді і переїдала, тому що я теж недостатньо любила себе. І це дійсно зводиться до цієї самооцінки та любові до себе".

Нагадавши, стало відомо, що Ембер Херд відмовляється платити Джонні Деппу компенсацію.