Повідомляється, що представники Кім Кардашьян запитали, чи може вона відвідати ексклюзивну вечірку в суботу ввечері, після того як вона прилетіла до Великобританії з бойфрендом Пітом Девідсоном.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Королева реаліті-шоу Кім Кардашьян прилетіла до Великобританії на вихідні зі своїм бойфрендом-коміком Пітом Девідсоном.

Тим не менш, королева знаменитостей ще не купила квиток на ексклюзивне суботнє торжество, присвячене 70-річчю королеви на престолі.

Як повідомляє Daily Mail, джерело сказав: "Кім рідко відмовляють у відвідуванні будь-якої події, так що це було досить дивно, особливо з урахуванням того, що вона не часто буває у Великобританії. Кім і Піт люблять королівську сім'ю і дуже хотіли стати частиною цього особливого свята".

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Єлизавета II: скріншот з DailyStar
Єлизавета II: скріншот з DailyStar

Чиновники Букінгемського палацу відхилили їх запити на квитки для участі в заході, незважаючи на те, що Кім сказала, що не заперечує, якщо вони не будуть присутні на «VIP».

The Daily Mail повідомила, що Кім і Піту відмовили журналісти Букінгемського палацу і BBC, що висвітлюють цю подію.

Ювілейна вечірка королеви проходить в Букінгемському палаці з самим зоряним складом. Світова ікона Дайана Росс очолить вечірку, і це її перший виступ у Великобританії за 15 років.

Queen І Адам Ламберт, Алісія кіз, Ханс Циммер, Мімі Вебб і Дюран Дюран представлять зоряну музичну виставу.

Девід Аттенборо, Королівський балет і дама Джулі Ендрюс також візьмуть участь у захоплюючому виступі.

Ювілей Єлизавети II: скріншот з DailyStar
Ювілей Єлизавети II: скріншот з DailyStar

Поки неясно, чи є святкування ювілею причиною того, що Кім і Піт вилетіли до Великобританії, оскільки вона тримала свою поїздку в секреті в соціальних мережах, а її представники поки відмовляються від коментарів.

Кім і Піт приземлилися в Лондоні у вівторок, 31 травня, і, не втрачаючи часу, попрямували прямо в Мейфер за покупками.

Пара, можливо, спровокувала чутки про заручини, оскільки вони були помічені в найрозкішніших блискучих ювелірних магазинах Лондона.

Нагадавши, Кім Кардашьян без фотошопу приголомшила своїх шанувальників.