Кайлі Дженнер вразила своїх 345 мільйонів шанувальників в Instagram, «звільнивши сосок» і позуючи в блискучому оголеному бікіні всього через кілька місяців після народження другої дитини.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кайлі Дженнер вразила шанувальників, виставивши напоказ своє декольте в палючому бікіні з принтом сосків.

24-річна зірка реаліті-шоу народила другу дитину від свого бойфренда-репера Тревіса Скотта, 31 рік, в березні цього року.

Опублікувавши в Instagram в понеділок (6 червня), магнат макіяжу змусив відвиснути щелепу, коли вона поділилася двома знімками в бікіні з оголеною ілюзією.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пост Кайлі Дженнер в Instagram
Пост Кайлі Дженнер в Instagram

Виставляючи напоказ своє широке декольте, Кайлі виглядала приголомшливо, коли позувала на фотографіях під низьким кутом.

З грудьми і декольте спереду і по центру Кайлі носила своє волосся кольору воронова крила, заправлені за вуха, а також носила пару чорних сонцезахисних окулярів і срібні сережки.

На першому знімку зірка Кардашьян також була помічена з довгими акриловими нігтями і декількома срібними каблучками.

Кайлі підписала зухвалий пост: "Звільніть сосок".

Пост Кайлі Дженнер в Instagram
Пост Кайлі Дженнер в Instagram

Мама двох дітей може похвалитися 345 мільйонами шанувальників у соціальних мережах, і багато хто з них швидко поділилися своїм шоком від гарячого посту.

Один фанат написав: "Прокинувся і вибрав значення шоку", в той час як інший зухвалий підписник прокоментував: "УУУУ, ти повинна поставити попередження, думав, що я натиснув не той додаток".

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер захопила фанатів соковитим тілом після пологів.