Співачка і актриса Дженніфер Лопес, як повідомляється, полювала за будинком з нареченим Беном Аффлеком в Лос-Анджелесі на тлі повідомлень про те, що пара оселилася в будинку за 50 мільйонів доларів в Беверлі-Хіллз.

Дану публікацію Дженніфер Лопес розмістили на своїй сторінці в Instagram.

Дженніфер Лопес оголилася і змусила серцебиття битися частіше, позуючи у ванні з піною і демонструючи тільки мобільний телефон.

52-річна знаменитість вирушила в Instagram, щоб поділитися знімками з підписом: "Щастя - це довга гаряча ванна з піною (навіть якщо вам потрібно швидко зателефонувати!) Побачимося пізніше".

Це відбувається на тлі повідомлень про те, що актор Бен Аффлек встав на одне коліно, коли актриса «Одружися на мені» була посеред пінної ванни, через 20 років після того, як пара відродила свій роман.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Веб-сайт знаменитостей TMZ повідомив, що автомобіль Джей Ло був помічений біля величезного маєтку Беверлі-Хіллз в Лос-Анджелесі разом з чотирма рухомими вантажівками, і що фургони були помічені в обох будинках.

TMZ повідомив, що в будинку є кінотеатр і багато спалень для їх п'ятьох дітей.

У Аффлека 16-річна Вайолет, 13-річна Серафіна і 10-річний Семюел з Дженніфер Гарнер, а у Лопес є 14-річні близнюки Макс і Еммі від шлюбу з Марком Ентоні.

У відповідь на її фотографію у ванні один з користувачів соціальних мереж сказав: "Така позачасова Краса". Інший прокоментував: "Чи можу я приєднатися до вас? Я роблю відмінний масаж".

Нагадавши, Дженніфер Лопес в купальнику показала ідеальне тіло.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Дженніфер Лопес з відвертій позі показала свої сильні сторони.