У ніч на 3 травня в Америці відбувся бал Met Gala - щорічний захід зі збору коштів на користь Інституту костюма Метрополітен-музею в Нью-Йорку (сьогодні він носить ім'я Анни Вінтур), заснований в 1937 році філантропом Ірен Льюісон.

У 2022 році темою балу стала американська мода, дрес-код - позолочений гламур. Це відсилання до "позолоченого століття" 1870-1890-х — часу бурхливого розквіту США.

Всіма відома Кім Кардашьян вирішила начепити на себе легендарну "голу" сукню Мерилін Монро. Однак, форми у знаменитостей були дуже різні, тому Кардашьян посилено худла до цієї події.

Кім Кардашьян на Met Gala в "голій" сукні Монро
Кім Кардашьян на Met Gala в "голій" сукні Монро

Як з'ясувалося, схуднути до кінця колишній Каньє Веста не вдалося і вона вийшла на червону доріжку для фотографії з шубкою, якою намагалась прикрити незастебнутую блискавку.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але і це, як виявилося, не останній провал Кім. Зараз стало відомо, що вона зіпсувала сукню Мерилін Монро.

На фотографіях до/після, якими у своєму офіційному блозі поділився історик і колекціонер Скотт Фортнер, видно, що в деяких місцях тканина на сукні розтягнулася, деякі кристали бовтаються на ниточці, а десь і зовсім відсутні.

Сукня Мерилін Монро, до/після. Фото: Скотт Фортнер
Сукня Мерилін Монро, до/після. Фото: Скотт Фортнер

Джерело, близьке до зірки, повідомило, що знімки не відповідають дійсності, а твердження про те, що Кім розтягнула сукню, помилкові.

Зіпсоване плаття Мерилін Монро. Фото: Скотт Фортнер
Зіпсоване плаття Мерилін Монро. Фото: Скотт Фортнер

Нагадаємо, що "багажник" Кім Кардашьян ледь не розірвав сукню Мерилін Монро, не змогли засунути: "П*рдельник залишили відкритим".

Раніше ми повідомляли, що занадто худа Кім Кардашьян зробила велику помилку у зухвалому бікіні.