Зірка Кендалл Дженнер прикрасила першу смугу Vogue China після того, як програла своїй зведеній сестрі Кім Кардашьян на обкладинці американського видання модного видання.

Відповідний пост Кендалл Дженнер розмістила на своїй сторінці в Instagram.

26-річна Кендалл Дженнер виглядала як кішка, яка намазалася кремом, коли вона позувала в обтягуючому боді для обкладинки Vogue China.

Супермодель, дочка Кріса Дженнера і Кейтлін Дженнер, позувала в обтягуючому комбінезоні, прикрашеному золотими ременями і намистом Chanel, а також була зображена притуленою до дверей червоної машини.

Темно-каштанове волосся Кендалл було коротким і знято з її обличчя, оскільки зірка Кардашян також носила сонцезахисні окуляри та темно-червону помаду, щоб завершити ансамбль.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Кендалл поділилася обкладинкою на своїй сторінці в Instagram разом з двома іншими знімками. "Гаряча спека", - йдеться на обкладинці культового модного журналу.

"Думаю, це мій новий фаворит серед ваших каверів", — прокоментувала пост супермодель і подруга Джіджі Хадід.

На двох інших фотографіях вона була одягнена в настільки ж драматичні наряди з аксесуарами на золоту тематику.

Кілька підписників сказали, що модель виглядала "в точності" як її мати.

"Мені так погано", - сказала Кім під час епізоду реаліті-шоу, і Кріс не знала, як повідомити цю новину молодшій Дженнер.

Нагадавши, Мама порадила Кендалл Дженнер заморозити яйцеклітини.

Як раніше повідомляв портал "Знай", білоручка Кендалл Дженнер стала посміховиськом.