Зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян позує для своїх 319 мільйонів підписників в Instagram під час романтичної відпустки з Пітом Девідсоном, який продемонстрував свої татуювання на зухвалих знімках.

Дану публікацію Кім Кардашьян розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Кім Кардашьян продемонструвала своє тіло в бікіні мільйонам підписників в соціальних мережах, коли зірка реаліті-шоу позувала для знімків на відпочинку з 28-річним Пітом Девідсоном.

41-річна зірка Keeping Up with the Kardashians опублікувала в Instagram альбом про свою недавню романтичну втечу на Таїті.

Засновниця SKIMS виставила напоказ своє тіло в бікіні перед 319 мільйонами підписників, коли вона позувала на байдарці для знімка, зробленого Пітом без сорочки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На одному чудовому святковому знімку Кім продемонструвала свій золотий загар і неймовірну фігуру, насолоджуючись днем, граючи у водні види спорту.

Її підпис до її останніх фотографій читав: "Мілина".

Альбом був повний зображень Кім на дошці для весла, або намагається веслувати, або сидить.

В одному знімку боді-арт Піта з написом "МОЯ дівчина-АДВОКАТ" був повністю виставлений напоказ і посилався на спробу Кім піти за своїм батьком Робертом в юридичну професію.

Кім також перенесла шоу в свої історії в Instagram.

На знімках можна було почути, як красуня Піт сміється за камерою, коли вона згинається в різних позах.

Нагадавши, фанати зловили Кім Кардашьян за фотошопом.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кім Кардашяьн в прозорих стрінгах змусила оніміти шанувальників.