Кайлі і її подруга Стасси Караниколау, одягнені в облягаючі боді, в комплекті з відповідними перуками і довгими рукавичками, з'являються в соціальних мережах, рекламуючи їх спільну колекцію макіяжу.

Дану публікацію Стассі Караніколау розмістила на своїй сторінці в Instagram.

25-річна Караніколау поділилася в Instagram сексуальними фотографіями зі своєї фотосесії з 24-річною Дженнер, яка була одягнена тільки в рожеве латексне боді, перуку і довгі рукавички в тон для просування нової лінії косметики.

Кайлі продемонструвала свої вигини у вигляді пісочного годинника в мізерному кольорі цукрової вати, в той час як Стассі вибрала такий же сміливий образ, але в ніжно-блакитному кольорі, коли пара прийняла позу разом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Два впливових особи просували свою міні-колекцію макіяжу STASSIE X KYLIE, а Караніколау вибрала для знімків синє боді.

На одному особливо пікантному знімку Дженнер показала вид збоку своєї голої попи. Ділова жінка Kylie Cosmetics має татуювання з написом "здоровий глузд" над її сідницями, яку вона змінила на "до здорового глузду".

Вона також підкреслила свої знамениті пишні сідниці в облягаючому ансамблі, коли вона тліла перед камерою, мало залишаючи уяві в сміливих знімках.

Скрін поста Кайлі Дженнер в Instagram
Скрін поста Кайлі Дженнер в Instagram

Повідомляється, що у зірки каналу Hulu на плечі витатуйоване червоне серце, яке шанувальники мигцем побачили.

Дженнер розповіла, що інша Червона татуювання-це ім'я матері її матері Кріс Дженнер, матері Мері Джо, написане червоним чорнилом.

Нагадавши, Кайлі Дженнер показала, як купається в прозорому купальнику.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кайлі Дженнер вивалила свої груди крупним планом.